Přivydělejte si při volbách: Stále jsou volná místa do komisí, od září byly navýšeny odměny
Zdroj: Mostecké listy
Most

Most - Volby do zastupitelstev obcí se budou konat ve dnech 5. a 6. října. Z důvodu nenaplněné kapacity mosteckých okrskových volebních komisí se zájemci mohou přihlásit osobně v informačním centru pro volby (1. patro budovy magistrátu, č. dveří 116).

Přihlásit se lze i elektronicky vyplněním přihlášky, kterou najdete v odkazu níže. Tu je následně potřeba poslat na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Přihlášení bohužel není možné telefonicky.

Volby proběhnou v pátek 5. října od 14 do 22 hodin a v sobotu 6. října od 8 do 14 hodin. Odměny členů okrskových volebních komisí byly s platností od 1. září navýšeny o 500 Kč na 1 800 Kč (odměna předsedy je 2 200 Kč a místopředsedy 2 100 Kč).

Členem mohou být občané, kteří nejpozději v den složení slibu (12. září 2018) dosáhli věku 18 let, a nejsou současně kandidáty v těchto volbách v Mostě. Bližší informace najdete na webu města Mostu: http://www.mesto-most.cz/volby/ms-61269/p1=61269

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru