Kde je nejvíc nepořádku? Technické služby uvedly, které ulice jsou nejnáročnější na úklid
Nepořádek u popelnic u Stovek. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Úklid města je stále se opakující boj. Na jedné straně začnete, na druhé ještě ani neskončíte a musíte se vrátit zpět. Když se člověk podívá na některá místa s nepořádkem, je až k neuvěření, že nikdy nikdo nikoho neviděl nepořádek dělat. V některých ulicích to vypadá, jako kdyby lidem od rukou odpadávalo vše, co nepotřebují.

V poslední době je patrný enormní nárůst neskladného odpadu odloženého na stanovištích odpadových nádob, a bohužel i stejně tak velké množství směsného komunálního odpadu, který je určitou skupinou lidí vybírán z odpadových nádob a následně rozházen po okolí.

Jak zaměstnanci Technických služeb města Mostu uvedli, nejnáročnější na úklid jsou ulice: tř. Budovatelů v části od bl. 89 k bl. 100, W. A. Mozarta, Josefa Dobrovského, Antonína Dvořáka, M. G. Dobnera, Sportovní, Václava Talicha, Josefa Ševčíka, Františka Malíka, Javorová, J. A. Komenského a Česká.

Obyvatelé města, kteří tímto způsobem odkládají neskladný či objemný odpad na stanoviště odpadových nádob, stejně tak odkládají směsný komunální i tříděný odpad mimo nádoby na to určené, porušují obecně závaznou vyhlášku města Mostu č. 1/2015, kterou je stanoven systém shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a systém nakládání se stavebním odpadem.

(vyd)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru