Všichni tři reprezentanti mezibořského oddílu se ze šanpionátu vrátili s cennými kovy. Foto: archiv oddílu
Sport
Meziboří – První zářijový víkend vzpěračský oddíl Lokomotiva CHEB pořádal  mistrovství České republiky juniorů a juniorek do 20-23 let. Vzpěračský oddíl Baníku Meziboří měl na západě republiky tři nadějné vzpěrače, kteří potvrdili své nesporné kvality.
Vzpěrač Josef Bažil ve své váhové a věkové kategorii 20-23 let vybojoval dvě první místa a tím i mistra České republiky.
 
V neděli závodily juniorky a za Meziboří nastoupily dvě vzpěračky – Kamila Jarošová a Kateřina Mojdlová. Obě vzpěračky podaly skvělé výkony.
 
Kamila Jarošová ve své váhové a věkové kategorie 20-23let vybojovala dvě první místa a získala titul mistra České republiky. Kateřina Mojdlová nastoupila po zranění a svými výkony ve své váhové a věkové kategorie 23 let vybojovala druhé místo.
 
„Všichni tři vzpěrači předvedli skvělé výkony a tímto jim děkujeme za vzornou reprezentaci mezibořského oddílu a města Meziboří. Dík patří trenérovi Pavlu Sobotkovi za jejích přípravu. Přejeme mladým vzpěračům mnoho dalších sportovních úspěchů," uvedl předseda oddílu Miloslav Pech.    
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru