Zdroj: pandaparken.at/cs
Zajímavosti

Letíte na dovolenou? Pak možná i vás napadlo, že výhodnější než z Prahy to může být z Vídně. A pak možná i řešíte, kde po dobu vaší dovolené necháte své auto. Odpověď vám přineseme na následujících řádcích.

Kde nejlépe zaparkovat u Vienna Airport?

Vídeňské letiště najdete jen pár kilometrů východně od rakouské metropole. Leží mezi poli nedaleko Dunaje a u dálnice A4. Nemáte tedy namířeno do žádné pustiny, kde by bylo o strach, nebo dokonce nemožné nechat svého plechového miláčka čekat, než se vrátíte z cest. Rakousko je moderní civilizovaná země s otevřenou ekonomikou a 27 milionů cestujících, kteří jsou tu každoročně odbaveni, znamená velmi zajímavý trh. Kde je poptávka, tam se objeví i nabídka, a tak rozhodně není problém sehnat na letišti nebo v jeho blízkosti parkování. Už ale správně tušíte, že není parkoviště jako parkoviště.

Pokud hledáte cenově dostupné parkování u Vienna Airport, budete možná překvapeni, a to pozitivně. Pokud si vyberete dobře, zaplatíte vlastně podobnou částku, jakou byste za podobnou službu dali v Praze. Týdenní parkování u letiště může vyjít i hluboko pod 100 eur.

Co bezpečnost?

Taková parkoviště plná odstavených vozů, jejichž majitelé si právě užívají tisíce kilometrů daleko, by samozřejmě mohla být ideálním terčem pro zloděje a nenechavce. Není ovšem třeba se obávat. Součástí seriózní nabídky bývá i dohled nad parkovištěm. Například firma Panda Parken, která nedaleko vídeňského letiště provozuje hned dvě oplocené parkovací plochy, deklaruje dohled vlastním personálem v režimu 24/7. K tomu pomáhají i čtyři desítky kamer, které obě parkoviště hlídají. Strach o své auto ani o věci v něm tak skutečně mít nemusíte.

Proč vybrat Panda Parken?

Už zmíněná společnost Panda Parken rozhodně patří k těm, jejichž služby lze jednoznačně doporučit. Vše začíná už umístěním parkování opravdu kousek od brány letiště, kam vás navíc od parkoviště doveze luxusní dodávka Mercedes. Panda Parken deklaruje, že na letišti jste z parkoviště do tří minut a příjezd na parkoviště a příchod na gate stihnete hluboko pod deset minut.

Panda Parken navíc nabízí i kvalitní přidružené služby. Vedle dopravy až k letištní hale je to třeba i otevřený salonek s kávou a Wi-Fi. A v neposlední řadě jde i o ceny. Ty tu začínají pod šesti eury za den a třeba za parkování na týden dáte méně než 90 eur. Slušné ceny, kvalitní služby a maximální bezpečnost. Co potřebujete víc?

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru