Z denních nabídek hotelu Cascade. Foto: hotel Cascade
Zajímavosti

Most - Pokud hledáte ideální místo k obědu v Mostě, hotel Cascade je tou správnou volbou. Každý všední den od 11:00 do 14:00 hodin pro vás připravují lahodné „hotovky“, které potěší nejen vaši chuť, ale i vaši peněženku.

Široká nabídka, ze které si vybere každý

Denní menu nabízí dvě polévky, tři hlavní chody a tři týdenní speciály. V ceně oběda je zahrnuta i karafa s vodou a citronem, takže se můžete osvěžit bez dalších nákladů. Aktuální týdenní nabídku najdete na našich Facebookových stránkách nebo na portálu www.menicka.cz.

Příjemné prostředí pro každého

Oběd si můžete vychutnat ve stylové hotelové kavárně, útulné restauraci nebo na terase s nádherným výhledem na Radniční park, která je otevřená od května. Užijte si klid a krásné prostředí, které vám poskytne příjemnou přestávku v pracovním dni.

Různé možnosti platby a objednávek

Platbu můžete provést hotově, kartou, stravenkami, Pluxee (Sodexo) kartou nebo přes moderní aplikaci Qerko. Pokud preferujete oběd s sebou, můžete si ho objednat předem a vyzvednout bez dlouhého čekání. Písemné objednávky přijímají v Cascade každý všední den od 7:00 do 10:00 hodin na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Hotel Cascade – vaše první volba pro oběd v Mostě

Přijďte a přesvědčte se sami o kvalitě našich obědových menu. Těšíme se na vaši návštěvu v Hotelu Cascade v Mostě, kde se každý oběd stává zážitkem!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru