Foto: Policie ČR
Zajímavosti

Lounsko – Na podatelnu Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje byl před pár dny zaslán děkovný dopis vděčného motoristy, který ocenil okamžitou pomoc policistů.

„Rádi bychom jej touto cestou zveřejnili a poděkovali autorovi za tato vlídná slova vůči práci PČR," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

Dobrý den,

tímto e-mailem bych chtěl mnohokrát poděkovat a zároveň pochválit 2 policisty z Vašeho oddělení (Dálniční policie Postoloprty, okr. Louny) za velikou pomoc při poruše mého vozidla na dálnici D7.

Vaši kolegové jeli kolem, když se mi porouchalo mé vozidlo a ve všem mi pomohli a strávili se mnou více než hodinu svého pracovního času, než pro mě přijela asistenční služba a zároveň mi dělali štít, aby do mě nikdo nenaboural. Byli hrozně ochotní a milí a myslím si, že by si zasloužili velkou pochvalu za to, že opravdu pomáhají a chrání.

Znění dopisu je anonymizováno.

„Je to další velmi cenná zpětná vazba od řidičů pro zasahující policisty z Dálničního oddělení Postoloprty," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru