Obrnické slavnosti opět lákají na prima program. Zdroj: Obrnice
Co se chystá

Obrnice – Tradičně první zářijovou sobotu ožijí Obrnice slavnostmi, na které obec zve na staré fotbalové hřiště již poosmnácté nejen místní obyvatele. Bohatý program pro celé rodiny nabízí vystoupení populárních osobností hudební scény, průvodní slovo obstará i letos zkušený moderátor Roman Lukáš. Návštěvníci se mohou těšit na zpěvačku Leonu Šenkovou, zpěváka Jakuba Děkana či skupinu Sortiment. Ve svižném swingovém rytmu a v originálním podání pak připomene nestárnoucí hity svého guru Ivana Mládka a jeho Banjo Bandu kapela Děda Mládek Illegal Band.

Obrnické slavnosti zahájí starosta Stanislav Zaspal 7. září v 15 hodin. „Pozitivní je, že slavnosti oslovují stále početnější skupinu návštěvníků všech věkových kategorií, a to i z blízkého a vzdálenějšího okolí. Naší snahou je připravovat každoročně zábavný a rozmanitý program. Věříme, že nám bude přát počasí a všichni si odneseme příjemné zážitky a dobrou náladu,“ uvedl starosta.

Program myslí samozřejmě i na nejmenší. Děti se mohou vyřádit na kolotoči, skákacím hradu, nafukovací skluzavce, projet se vláčkem i na živých koních. Všechny pak čekají soutěže o ceny. V nabídce občerstvení nemůže chybět guláš z divočiny místních myslivců nebo široká nabídka domácích slaných či sladkých pokrmů šikovných hospodyněk.

Slavnosti iniciovalo v roce 2007 současné vedení obce. Do jejich příprav se aktivně zapojují dospělí, děti i senioři z řad veřejnosti. Při organizaci obecních akcí obec spolupracuje také s místními spolky, sdruženími a neziskovými organizacemi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru