Ilustrační snímek
Co se chystá

Lišnice - V Lišnici na Mostecku pořádají v sobotu 31. srpna od 14 hodin už 13. ročník Lišnického štrúdlování. Zúčastnit se může každý, letos ovšem pouze v kategorii sladkých štrúdlů.

Kdo se chce přihlásit do soutěže, pořadatelům poskytne nejpozději v den akce do 12 hodin minimálně dva kusy, tedy dvě takzvané šály, svého výrobku s libovolnou náplní. Výrobky bude hodnotit vylosovaná porota. Soutěžící na prvních třech místech budou oceněni hodnotnými cenami. 

Lišnické štrúdlování ale není jen o této klasické pochoutce. Návštěvníci akce mohou soutěžit i třeba na lišnické olympiádě, k zábavě budou hrát hudební kapely. Více v plakátku pod článkem.

Akce se koná díky finanční podpoře Skupiny ČEZ a Vršanské uhelné a.s.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru