Fanouškům se představí tým, který v květnu vybojoval na MČR starších žáků bronzové medaile. Foto: Jan Vlach
Co se chystá

Litvínov – Je to florbalový tým, který sbírá jeden úspěch za druhým. I v mezinárodní konkurenci. Starší žáci SK Bivoj Litvínov, tedy kluci, kteří v květnu vybojovali bronzové medaile na mistrovství republiky, domácímu publiku v sobotu předvedou, jak se připravili na novou sezónu. Ve sportovní hale na Koldomu se od rána koná silně obsazený Bivoj Cup.

Na něm svůj um porovnají týmy Panthers Otrokovice, Tatran Střešovice a 1.SC Tempish Vítkovice. Společně s litvínovskými sportovci se tyto družstva řadí k nejlepším výběrům. „Jde o výběrový turnaj, kde chceme divákům představit opravdu pěkné výkony. Oslovili jsme velmi silné soupeře, výsledky by měly tedy být velmi vyrovnané a turnaj bude napínavý do samotného konce. Pro kluky je to test, jak dobře se dokázali připravit na novou sezónu," vysvětluje za pořadatelský klub Ruda Rác.

První zápas začíná v devět hodin a hned se domácímu publiku představí litvínovské naděje. Vyzvou soupeře z Otrokovic. „Turnaj, s pauzou na oběd, je rozplánován na celý den. V 17 hodin máme naplánované vyhlášení výsledků. Rozhodně stojí za to se přijít podívat. Vstupné není žádné, budeme velice rádi, když se přijdou podívat i děti, třeba se jim florbal zalíbí," zve nejen fanoušky, ale i zájemce o tento sport, Ruda Rác.

Nová sezóna začíná klukům hned další sobotu, tedy 14. září, kdy odjedou na turnaj do Plzně. „Jde o zahájení dorostenecké ligy. Naše dorostence doplní nejlepší starší žáci," vysvětlil Ruda Rác. 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru