Jaroslav Kmenta debatoval s Janem Benešem již v Café baru v Litvínově. Bylo beznadějně vyprodáno. Foto: archiv moderátora
Co se chystá

Most – Přestože je český politický rybníček poměrně malý, i tak se v něm najdou velké ryby, resp. velké kauzy. S napojením na mafiánské podsvětí. Poměrně přehledně a srozumitelně je pro čtenáře opakovaně zpracovává investigativní novinář Jaroslav Kmenta. Držitel ceny Karla Havlíčka Borovského i Ceny Ferdinanda Peroutky bude  úplně prvním hostem zcela nové talkshow  Z očí do očí Jana Beneše, která se bude  konat vždy druhou středu v měsíci.

Jan Beneš si do Studia3, které sídlí v budově městské knihovny v Moskevské ulici, pozval plejádu zajímavých osobností. Kromě investigativního novináře Jaroslava Kmenty, který bude o různých politických kauzách i svých knihách hovořit ve středu 11. září od 19 hodin, do konce roku zavítají do Studia3 například šéfredaktor sportu ČT Michal dusík, v listopadu houslista Jaroslav Svěcený a v prosinci scénáristka a spisovatelka Tereza Brdečková a písničkách a básník Jiří Dědeček.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru