Pomoc zraněnému člověku u Loutkárny, spory o házení petard, domácí hádka. To řešili strážníci v posledních dnech
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Strážníci litvínovské městské policie během posledních dnů loňského roku vyjížděli k několika nahlášeným rušením nočního klidu. Vzhledem k oslavám příchodu roku 2019 ale všechny tyto události řešili pouze domluvou.

Třikrát strážníci pomáhali se zatoulanými domácími mazlíčky. Jednou řešili kočku na parapetu okna, o kterou se kolemjdoucí báli. Asistovali rychlé záchranné službě při ošetření zraněné osoby u restaurace Loutkárna.

Asistovali také Policii ČR při řešení rozporů větší skupiny lidí v Janově, kdy jedna část osočovala druhou z házení petard do davu. K domácí hádce přivolala strážníky žena, která se obávala o svou dceru. Mladí lidé se pohádali a matka měla pocit, že se schyluje k domácímu násilí. Strážníci na místě situaci uklidnili, k fyzickému napadení nedošlo.

Z čekáren a ze zastávek opakovaně vykázali bezdomovce, kteří hledali teplé a suché místo. Pili tu ale alkohol z krabic a obtěžovali čekající.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru