AKTUÁLNĚ: Uzavírá se silnice z Klínů na Mníšek, sněhem neprojedete
Kamion skončil mimo silnici. Vyprošťování nyní není možné kvůli povětrnostním podmínkám. Foto: čtenář
Litvínov

Klíny - Silničáři ve středu uzavřeli krušnohorskou silnici číslo 271 mezi Klíny a Mníškem. Mohou za to povětrnostní podmínky.

Silnice je uzavřená od poledních hodin, na cestě pravděpodobně uvízlo několik automobilů. Na horách poblíž Mníšku se má také nacházet kamion, který sjel ze silnice. Snímek jsme obdrželi od našeho čtenáře.

V Krušných horách doprovází husté sněžení poryvy větru, na silnicích se mohou tvořit sněhové jazyky. V tuto chvíli je na hřebenech neprůjezdných či uzavřených několik silnic, většinou na nich uvízli také někteří řidiči.

{article 117048}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Nedostanete se z Mikulova do Nového Města na Teplicku, z Výsluní na Měděnec na Chomutovsku - tam je doprava rovněž uzavřena. Kamiony blokují pravý jízdní pruh z Chomutova ve směru na Horu Svatého Šebestiána. Neprůjezdná je silnice v Loučné pod Klínovcem, nedoporučuje se jezdit do Božího Daru.

Meteorologická výstraha před nárazy větru a sněžením platí až do čtvrtka, vítr by měl ustávat ve středu večer.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru