Kdo vyvolává rvačky? Podle strážníků školák z hamerské základky
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - U dětských šarvátek musí občas zasahovat litvínovští strážníci nebo jejich asistenti prevence kriminality. O poslední rvačce, při které se bily dívky, jsme informovali minulý týden.

"Strážníci společně s asistentkami prevence kriminality se zaměřili na kontrolu okolí základních škol, především na rvačky mládeže. Podle zkušeností asistentek prevence kriminality rvačky pravidelně vyvolává jeden žák hamerské základní školy," informovala o zjištěních městská policie na svých internetových stránkách.

Strážníci chlapce zastihli před školou, doprovodili ho domů a o jeho chování informovali zákonného zástupce. Chlapce také poučili o závažnosti jeho chování.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru