Strážníci na ulici našli opilou dvanáctiletou dívku. Na služebnu si pro ni přišla matka na mol
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Dvě dvanáctileté dívky zastihli strážníci litvínovské městské policie při kontrole města po desáté hodině večerní na ulici. Jedna z dívek se zdála být pod vlivem alkoholu. Strážníci proto přistoupili ke kontrole.

Jedna dívka měla negativní test na alkohol, druhá nadýchala 0,3 promile. Obě dívky strážníci převezli domů. Dívku pod vlivem alkoholu ale neměli komu předat, protože doma nikdo nebyl. Telefonicky kontaktovali matku, která byla v restauraci.

Dítě zatím převezli na služebnu, kam si pro dceru měla matka přijít. Ta ale dorazila opilá s 1,48 promile alkoholu v krvi. Protože se zatím dívce začala točit hlava, přivolali strážníci rychlou záchrannou službu. Do mostecké nemocnice byla převezena dívka i s matkou.

Věc dále bude řešit odbor sociálních věcí. O případu informovali v pondělí strážníci v přehledu svých zásahů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru