V Meziboří se konal Masopustní maškarní pyžamový ples
Masopust v Domovech sociálních služeb Meziboří.
Litvínov

Meziboří - V letošním roce je masopust stanoven v období od 6. ledna do 6. března. V Domovech sociálních služeb Meziboří se uživatelé a zaměstnanci domluvili, že bude ten nejbujařejší týden od 11. do 17. února a vrcholem bude ples tak trochu jiný, bez róby a kravat, protože hlavním dress code bude PYŽAMO.

V tomto týdnu si zaměstnanci místo pracovního oděvu oblékli různé masky, uživatelé si vyráběli škrabošky a doplňky k pyžamkové róbě. V okolí vykoupili snad všechny paruky. Zapojili se i rodinní příslušníci, kteří z domova přinášeli vše možné ke zkrášlení společenské noční konfekce.

A v sobotu 16. února konečně začal očekávaný ples. Předtančení zajistily „Litvínovské sokolky“ svým velice pěkným vystoupením, k tanci a poslechu hrál pan Holub s partnerkou, který „musel přidávat“ další písničky, protože se nikomu nechtělo skončit. Uživatelé a zaměstnanci tančili, zpívali. V průběhu plesu se losovala bohatá tombola a každý z uživatelů něco vyhrál.

Zakončení masopustu si letos senioři připravili netradičně. Ve středu 27. února si ve spolupráci se zaměstnanci připravili a samozřejmě užili vepřové zabijačkové hody. Poděkování patří uživatelům, zaměstnancům, rodinným příslušníkům a všem hostům za to, že se podíleli svou přítomností na masopustním veselí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru