Mimo úřední hodiny většiny odborů magistrátu si na úřad zazvoňte, budova bude zavřená
Ilustrační foto
Litvínov

Most - Magistrát města Mostu zavádí novinku. V mimoúřední hodiny většiny odborů a oddělení magistrátu bude budova úřadu uzavřena a vstup bude umožněn pouze klientům pokladny, CzechPointu nebo recepce, jejichž služby mají delší úřední hodiny než zbytek magistrátu.

Prvně se lidé s novým opatřením setkají v pátek 7. června. Ti, kteří budou chtít v tento den, stejně jako každý další pátek, využít jmenovaných služeb, použijí zvonek, který byl právě instalován u dvou bočních vchodů do magistrátu (průchody klasickými dveřmi vedle otočného vstupu).

To platí i v úterý a ve čtvrtek, kdy úřední hodiny většiny odborů a oddělení končí ve 14 hodin, ale služby CzechPointu a recepce lze využít až do 15 hodin (pokladna je v úterý a ve čtvrtek otevřena do 14 hodin, v pátek potom do 13 hodin). V tu dobu si klienti na zvonku vyberou tlačítko příslušné služby – na výběr je pokladna, CzechPoint, recepce a městská policie – zazvoní a vyčkají vpuštění do budovy.

Zvonky lze využívat pouze v době provozu jmenovaných služeb. Mostecký magistrát chce tímto opatřením zabránit pohybu osob na úřadě v neúřední dobu. (sed)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru