Tohle zloděj asi nečekal! Kradl v Janově, soud ho záhy poslal do vazební věznice
Ilustrační foto: VS ČR
Litvínov

Litvínov - Hamerští policisté objasnili případ vloupání do dílny v Janově a obvinili z trestného činu krádeže 26letého muže z Mostu.

Ten měl v obci v ranních hodinách tento měsíc vniknout v panelovém domě oknem do bývalé kočárkárny, kde měl odcizit tři vrtačky, přenosný DVD přehrávač a další věci. Lup měl obviněný rozprodat náhodným zájemcům. Odcizené věci nebyly zajištěny. Mostečan byl vyšetřován na svobodě.

Jen o pár dnů později měl Mostečan minulý týden dopoledne v téže obci odcizit z objektu obytného domu více než sedm kilogramů hliníkového obložení na zateplení fasády. Plechy zmačkal a ukryl si je do batohu. Poté zřejmě mířil do sběrny, kam ale nedošel.

Hlídka strážníků si ho všimla a napěchovaný batoh neunikl jejich pozornosti. Lup byl zajištěn a Mostečan skončil na policii. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, a to ve zjednodušeném zkráceném přípravném řízení. Záhy na to ho soud poslal do vazební věznice. (ls)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru