Počet zájemců o zabalení učebnic rok od roku roste
Balení učebnic. Foto: archiv / MK Litvínov
Litvínov

Litvínov - Od 2. září očekává knihovna nápor zájemců o zabalení učebnic. V posledních letech jejich počet narostl. Nejen mnozí registrovaní čtenáři, ale i další návštěvníci knihovny totiž zjistili, jaké výhody přináší obaly z knihovny.

Jsou trvanlivé a za mírný poplatek vám tu zabalí učebnice všech velikostí. Formát A5 – A4 za 10 Kč a formát „atlas“ za 20 Kč. Již tradičně budou v prvních zářijových týdnech pomáhat s balením také dobrovolnice z řad seniorek.

Letos však připravila knihovna navíc ještě slevovou akci pro malé čtenáře. „Pokud si necháte v knihovně zabalit učebnice v období od 2. 9. - 13. 9., získáte slevu 50 % (tedy 35 Kč) na registraci dítěte do knihovny. Podmínkou však je, že dítě ještě není v knihovně registrované, nebo mu již registrace vypršela.“ vysvětlila paní Güttnerová, ředitelka knihovny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru