Litvínovská knihovna vyhlašuje akci Měsíc otevřených dveří v herně
Ilustrační foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov – V rámci Týdne knihoven vyhlašuje dětské oddělení Městské knihovny Litvínov akci Měsíc otevřených dveří v herně.

"Jsme si jisti kvalitou naší nabídky pro malé čtenáře, a tak celý říjen mohou zcela zdarma i děti bez registrace navštěvovat moderně vybavenou hernu. K dispozici jsou deskové hry, stolní fotbal a hokej, herní konzole Xbox 360 a PlayStation 4 PRO s podporou virtuální reality," říká Vladimír Kraft, vedoucí dětského oddělení městské knihovny v Litvínově.

Zároveň děti mohou navštívit akce, jako například Kdo přežije? - Doba Valdštejnů, nebo Knihovna na ledě – Litvínovský hokej (více na webu a facebooku knihovny). „Nekupujte zajíce v pytli“ a nechte své děti nejdříve vyzkoušet, zda by je bavilo chodit do knihovny. Pokud ano, můžete je zaregistrovat za cenu 70 Kč na rok.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru