AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Na litvínovském sídlišti vyhořel byt, strážníci evakuovali obyvatele domu
Hasiči na místě zásahu v Janově. Foto: e-mostecko.cz
Litvínov

Litvínov - K požáru bytu v panelovém domě v Litvínově vyjížděli v pondělí ráno krátce před osmou hodinou hasiči, policisté i strážníci litvínovské městské policie.

Hořelo v bytě v předposledním šestém patře domu ve Větrné ulici v litvínovské části Janov. Hasiči dorazili i s výškovou technikou, zasahovali litvínovští profesionálové i dobrovolná jednotka. V tuto chvíli je požár uhašen. Je vidět ohořelý dům okolo okna a balkonu, na místě zůstávají hasiči i několik policejních vozů.

"Dům byl zakouřen. Městská policie z domu evakuovala čtyři lidi, ostatní odešli sami. Hasiči požár lokalizovali v 8:06 a zlikvidovali v 8:45. Příčina vzniku požáru a škoda se vyšetřuje," uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru