OBRAZEM: Maskot Vervák přivedl do knihovny téměř padesát dětí
Knihovna na ledě. Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov - V litvínovské knihovně proběhla akce Knihovna na ledě – litvínovský hokej.

Jednou z nejtypičtějších věcí pro Litvínov je hokej. Z toho důvodu litvínovská knihovna v rámci Týdne knihoven, zaměřeného na regionální historii uspořádala akci Knihovna na ledě – litvínovský hokej. Odpoledne bylo určeno pro dětské čtenáře i do knihovny neregistrované děti. Na akci dorazilo téměř 50 malých návštěvníků.

Velký dík od knihovny patří HC VERVA Litvínov za poskytnutí spousty propagačních materiálů pro děti (nové plakáty týmu, lízátka a podobně), ale také maskotovi Vervákovi, který si přišel s dětmi pohrát.

Knihovnice dětského oddělení návštěvníkům akce také nabídly možnost vyrobit si hokejový suvenýr, zahrát si stojní hokej případně hru NHL 19 na PlayStationu 4, vyzkoušet si hokejovou výstroj a samozřejmě měly děti možnost si vypůjčit knihy s hokejovou tématikou.

„Akce byla velmi úspěšná a děti odcházely nadšené. Ještě jednou děkuji klubu HC VERVA Litvínov za podporu a chválím mé kolegyně z dětského oddělení za to, jak akci připravily. Také mě těší, že litvínovský hokejový klub s námi chce nadále spolupracovat a těším se na další krásné společné akce a úsměvy dalších dětí,“ říká Vladimír Kraft, vedoucí dětského oddělení Městské knihovny Litvínov.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru