Muž na ulici sprostě nadával cizím lidem a vyhrožoval zabitím
Celé gesto, které by vystihovalo mužovo chování, tu ani nemůžeme ukázat. Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na slušné chování asi pozapomněl 47letý muž z Mělnicka. Ten byl minulý týden v obci na Litvínovsku, kde se měl v podvečerních hodinách na místě veřejnosti přístupném dopouštět opakovaně hrubé neslušnosti.

Na kolemjdoucí osoby, které neznal, měl hlasitě křičet, přičemž slova, kterými častoval okolí, byla vzdálená slušným výrazům. "Kromě toho vyhrožoval v obecné rovině zabitím, výhrůžky nebyly adresné. Muže na místě zadrželi policisté obvodního oddělení v Hamru, kteří dostali informace o výtržníkovi," sdělila tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Policisté muže převezli na oddělení a ve zkráceném přípravném řízení mu sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Neslušnosti se měl dopustit již v minulosti a byl za to odsouzen.

I na hlídku, jakmile ji spatřil, spustil hned spršku vulgarit. Své jednání nekomentoval a proč takto nadával, policistům nesdělil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru