Litvínov sdělil, kdy začne demolice tohoto mostu. Získal dotaci na jeho úplnou obnovu
Most přes Mezibořskou ulici. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Od začátku května má již město Litvínov informace, že mu bude poskytnuta dotace z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury na nový most na hlavním průtahu městem. Jde o přemostění Mezibořské ulice.

V současné době probíhá zadávací řízení na výběr zhotovitele akce. Předpoklad zahájení realizace stavby byl stanoven na říjen 2020.

Předpokládané celkové náklady tohoto projektu dle oznámení o poskytnutí prostředků formou dotace jsou vyčísleny na 146 milionů korun, z čehož uznatelné náklady činí 127 milionů korun. Dotace bude poskytnuta v max. výši 75% z celkových uznatelných nákladů tj. ve výši 95 a půl milionu korun. Částky jsou uvedeny včetně DPH.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru