Muž ztropil scénu před služebnou policistů. Nakopal jim auto a schválně jim padal
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Záznam o sdělení podezření z přečinu výtržnictví si od litvínovských policistů převzal 34letý muž Litvínova. Ten byl tento měsíc v odpolední době předveden městkou policií na obvodní oddělení Policie ČR v Litvínově kvůli prokázání totožnosti. Potom začal řádit.

Poté, co budovu policie opustil, tak měl v ulici Vodní pokřikovat a následně měl dvakrát udeřit do kapoty zaparkovaného vozidla značky Peugeot a poté měl kopnout do přední části stojícího služebního vozidla v barvách policie. To činil přímo před budovou, kde sídlí městská i republiková policie.

"Rámus na ulici zalarmoval policisty, kteří za mužem vyběhli z oddělení ven a vyzvali ho k zastavení. Ten ale na výzvu nereagoval, pokračoval dál v chůzi, až byl nakonec zadržen za použití donucovacích prostředků," přibližuje scénu, kterou muž ztropil, mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Muž ani poté s policisty nespolupracoval a schválně padal na zem. To činil i na služebně. "Nakonec skončil v policejní cele. Proč takto vyváděl, policii neuvedl. Prý si na nic vůbec nepamatuje," dodala mluvčí Policie ČR.

Na policejním autě hmotná škoda nevznikla. Na voze tovární značky Peugeot byla škoda vyčíslena na částku čtyři tisíce korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru