Štěstí při vší smůle: Šest tisíc z bankomatu i batoh z autobusu nadobro nezmizely
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – O štěstí mohou hovořit dva zapomnětlivci v Litvínově, kteří přišli o své věci, aby je potom i díky místním strážníkům dostali zpět.

Na peníze, které kdosi zanechal v bankomatu na náměstí Míru, upozornila v úterý strážníky žena, která si taktéž chtěla peníze vybrat. Strážníci zjistili, že jde o částku 5800 Kč a oznámili to vedoucí pobočky banky a peníze jí předali. Odpoledne se na strážníky obrátila mladá žena, že si z bankomatu zapomněla vzít peníze. Strážníci jí tak mohli předat radostnou zprávu, že o tuto částku nepřišla a že se má dostavit na pobočku banky.

Ve středu těsně před půlnocí se na strážníky obrátil muž z Mostu, že v autobuse, který mířil do Litvínova, zapomněl batoh. Strážníci zjistili, že autobus již parkuje na střežením parkovišti v areálu ČSAD. Strážný areálu uvedl, že řidič již odešel domů. Ráno předá vzkaz, aby nastupující řidič prohlédl autobus a v případě nálezu zavolal na městskou policii. Ve čtvrt na pět ráno pak strážníci dostali informaci, že batoh opravdu v autobuse byl. Strážníci si jej tedy převzali, sepsali protokol o obsahu batohu a informovali majitele, že si batoh může převzít na služebně.

S nálezy se strážníci setkávají prakticky denně. Např. 14. července za jediný den řešili nález dvou peněženek a nález platební karty. Městská policie pokud nezjistí majitele, nalezené věci odevzdává na oddělení ztrát a nálezů na Městský úřad Litvínov.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru