Opilá řidička odešla po nehodě v Litvínově z nastartovaného vozu
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Trojice mladých lidí v minulých dnech před půlnocí informovala strážníky litvínovské městské policie o nehodě, ke které došlo v Bezručově ulici. Řidička byla dle nich opilá.

Protože hlášení slyšeli v radiostanici i policisté, na místo dorazili jak strážníci, tak i Policie ČR. Na místě našli nabouraný vůz s otevřenými dveřmi k řidiči. Nikdo u vozu ale nebyl. Svědci nasměrovali hlídky do vchodu, kam dle nich žena vešla.

Tam policisté se strážníky skutečně řidičku objevili. Přiznala, že před nehodou skutečně pila a nadýchala 1,78 promile. Žena nabourala do stání pro popelnice, jiný soukromý majetek neponičila. Případ je v režii Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru