Zapálení fotografové obnovují svá setkání v Městské knihovně Litvínov
Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov - Pod vedením zkušeného fotografa Františka Haaseho se v Městské knihovně Litvínov od září 2020 obnovují pravidelná setkávání zapálených fotografů. Vyzpovídali jsme tedy jednoho ze zakládajících členů klubu.

„Fotoklub 11.11 vznikl, jak název napovídá, 11. listopadu 2011. Svoji činnost obnovujeme po dvouleté přestávce. Počet členů je kolísavý, pohybuje se mezi 8 až 10 členy,“ představuje spolek Haase.

„Nejedná se o uzavřenou společnost. Velmi rádi uvítáme nové členy,“ objasňuje. A jedním dechem dodává: „Rádi bychom zapojili i mladé lidi, kteří nám mohou v tomto oboru ukázat nový směr.“

Dále jsme se dotazovali na činnost klubu. Pořádají společné foto akce v přírodě, schází se na společenských akcích a navštěvují i jiné výtvarně laděné výstavy. Hlavním cílem schůzek je sdílení fotografií a předávání si zkušeností. „Na setkáních diskutujeme o všem, co s fotografováním souvisí. Hovoříme o způsobu úpravy fotek, o estetické a umělecké stránce, o technice, kterou používáme. Plánujeme společné výstavy. Členové fotoklubu vystavují svá díla po celém regionu Ústeckého kraje,“ hrdě uzavírá Haase.

Schůzky se budou konat jedenkrát v měsíci vždy v prostorách Městské knihovny Litvínov. Termíny jednotlivých setkání lze najít na webových stránkách knihovny v sekci „Akce“.

Zveme proto všechny nadšence fotografování na první letošní schůzku klubu, která se bude konat 2. září 2020 od 16 hodin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru