V neobydleném domě v Litvínově opět hořelo. Tentokrát policie chytila dva lidi
Hasiči zasahují u požáru v Litvínově. Foto: čtenář / FB Litvínov
Litvínov

Litvínov - Na policejním oddělení skončil v úterý ve večerních hodinách 36letý muž z Litvínova a spolu s ním i 18letá slečna. Ti měli dle policie vniknout do obytného domu, který je v současné době neobydlený a opakovaně bez vědomí majitele ho měli obsadit a následně užívat k přespání.

"V úterních nočních hodinách však v jejich přítomnosti začalo v domě hořet, kdy došlo k zahoření odpadu a poškození zařízení domu. Požár se údajně snažili uhasit, a když se jim to nepodařilo, tak objekt opustili," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Při odchodu z domu je na místě přistihla policejní hlídka. Kvůli ohni v domě dorazili i hasiči a požár lokalizovali.

Policie nyní bude prověřovat i okolnosti vzniku požáru a případ je nadále v šetření litvínovských policistů. Ti dvojici sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru.

Způsobená škoda byla zatím odhadnuta na částku 10 tisíc korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru