Mladý Mostečan chodil krást do drogerie, věci za třináct tisíc pak prodával na ulici!
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na nákupy bez peněz chodil 23letý Mostečan. V sousedním Litvínově měl tento týden v jedné prodejně drogérie odcizit 4 parfémy za 3 966 korun, které si uschoval pod svůj oděv.

Když odcházel z obchodu, ve kterém za zboží nezaplatil, zadrželi ho rovnou policisté. Lup musel vrátit. Jak policisté zjistili, v prodejně byl před tím ještě třikrát v různých dnech. Opět si ze zboží vybral parfémy a toaletní vody, krémy a hodil se mu i holicí strojek za tisíc korun.

"Muž poškozené prodejně způsobil celkovou škodu ve výši 13 389 korun. Věci prý nabízel k prodeji na ulici, kde je zpeněžil. Od policie si nyní převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru