Lidé z Horního Jiřetína nedokáží ohlídat své velké psy. Po odchycení znovu utekli hned na cestě z útulku
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - Pracovníci městského útulku v Litvínově odchytili dva velké, volně pobíhající, psy v Horním Jiřetíně. Už s nimi mají zkušenosti, takže znají majitelku.

V místě bydliště žena nebyla k zastižení, takže je odvezli do útulku. Ještě téhož dne si pro psy dojel manžel ženy, zaplatil poplatek za odchyt a vydal se k domovu se svými mazlíčky.

Ti jsou ale očividně zdatní útěkáři, protože muži okamžitě „vzali roha“. Protože nejde o žádné pudlíky, budí tito psi bez dozoru na ulici respekt. Okamžitě tedy volali lidé z Hamru.

Strážníci psy opětovně odchytili, zavolali majitelce a ta na místo vyslala znovu svého muže. Nezbylo mu, než sáhnout do peněženky, aby zaplatil další pokutu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru