Dcera kradla v Kauflandu lesk na rty, rodina byla v karanténě
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Dvě nezletilé dívky si chtěly v Kauflandu pořídit lesk na rty, peníze na něj ale neměly. Každá tak jeden kus ukryla v bundě.

Že se dá v Kauflandu lehce krást, prý dívkám poradil jejich kamarád. Neunikly však pozornosti ostrahy, která přivolala městskou policii.

Když strážníci zjistili, že jsou dívky nezletilé, volali rodičům, aby si dcery přijeli vyzvednout. Rodina jedné z nich však nemohla, protože je celá v karanténě. Dívce už karanténa vypršela, proto se vydala s kamarádkou ven.

Matka druhé dívky uvedla, že vyzvedne obě nezbednice a kamarádku své dcery předá její rodině, kde chce rovnou řešit nevhodné chování obou dívek. Informaci o krádeži strážníci předali také odboru sociálních věcí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru