Podkrušnohorská silnice v Litvínově je závodní dráha. Myslí si to někteří řidiči
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Někteří řidiči v Litvínově vysoce překračují povolenou rychlost. A to i několikanásobně, než přikazují dopravní značky.

Měření rychlosti radarem, které provádějí strážníci litvínovské městské policie na vybraných místech, má mít ryze preventivní dopady. Proto jsou vybrané úseky zpravidla blízko u škol či školních hřišť. Nad naměřenými rychlostmi u některých řidičů proto občas zůstává rozum stát.

V minulých měřili strážníci rychlost v Podkrušnohorské ulici v Janově. Dva z tamních řidičů se v této části města řítili rychlostí téměř 90 km/hod., další pokutovaní řidiči a řidičky na tom nebyli o moc lépe a jejich rychlost přesahovala 70 km/hod. Vybané úseky Podkrušnohorské silnice mají omezení rychlosti na 30 kilometrů v hodině.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru