Agresivní muž v Litvínově napadl dva lidi. Nejdřív kolegu z práce, potom nakopl expřítelkyni
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Od litvínovských policistů si dvakrát převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví 39letý muž. Ten měl v ranních hodinách koncem března v litvínovské ulici Podkrušnohorská fyzicky napadnout kolegu ze zaměstnání.

Důvodem měly být neshody ohledně bývalé přítelkyně podezřelého. "Napadení se naštěstí obešlo bez vážného zranění a nebylo potřeba okamžitého lékařského ošetření. Ačkoliv policistům slíbil, že už se takový incident nebude opakovat, o několik dní později zaútočil na svoji bývalou družku. Tu na ulici v jiné části Litvínova v podvečerních hodinách kopl do nohy," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Výtržnosti předcházela slovní rozepře mezi ním a poškozenou. Tentokrát bylo důvodem údajné nedorozumění jejich rozchodu. I nyní se útok obešel bez přítomnosti záchranné služby.

Oba skutky jsou vedeny ve zkráceném přípravném řízení. V případě uznání viny může Litvínovan odejít od soudu až s dvouletým trestem odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru