Taneční sál se mění v saunu. Zabrání tomu klimatizace
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Nová klimatizace ve dvou tanečních sálech Základní umělecké školy Litvínov má za úkol zlepšit podmínky tanečníkům, jimž se prostory pro pohybovou výuku proměňují za pěkného počasí v saunu s nedýchatelným vzduchem.

Současná klimatizace je nefunkční a větrání okny nedostatečné. Kompletní výměna technologií je odhadována na 200 tisíc korun.

Dalších zhruba 150 tisíc korun potřebuje škola investovat do výměny počítačového serveru. Na léto je také naplánován nákup nového hoboje. „Na tento hudební nástroj u nás začal hrát další žák a hoboj, který má zapůjčený, je již starý a velmi poruchový,“ vysvětlil ředitel Základní umělecké školy Jaroslav Sochor.

Radní města schválili základní umělecké škole převedení potřebné částky z fondu rezerv a zapojení fondu investic na financování všech požadovaných akcí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru