Útlak v janovském bytě! Veškeré peníze museli mladí rodiče odevzdávat otčímovi narkomanovi
Janov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Situací jedné z rodin na janovském sídlišti se zabývali strážníci litvínovské městské policie. Ti také v těchto dnech o případu informovali.

Pevnou ruku nad celou domácností měl držet dlouholetý přítel majitelky bytu, který ale užívá omamné látky a údajně celé osazenstvo bytu týrá. V domácnosti bydlela i nejstarší dcera ženy se svým miminkem a přítelem. Oba museli veškeré peníze odevzdávat otčímovi.

Když mladík přišel kvůli snižování stavu v zaměstnání o místo, byl z bytu vyhozen. Nyní podle strážníků přespává různě po kamarádech, kde se schází se svou přítelkyní a dítětem. Ta má také trpět nedostatkem jídla a hygienických potřeb pro dítě, které jí otčím dává na příděl.

"Dvojice si tedy našla podnájem. Když to ale otčím zjistil, zavolal majiteli, že o nájem dvojice již nemá zájem. Strážníci proto pomohli najít mladým rodičům nové bydlení, aby se mohli vymanit z vlivu tohoto muže a mohli společně v klidu vychovávat své dítě," uvádí městská policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru