FOTO: Toto byla Valdštejnská slavnost 2022 v Litvínově. Asi s nejpovedenějším programem vůbec
Vystoupení kapely Sebastian na pódiu v litvínovském Zámeckém parku. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Vyšlo naprosto vše. Počasí, atraktivní program i covidová situace, která znemožnila pořádat předchozí dva ročníky. V Litvínově se konala Valdštejnská slavnost 2022.

A i když se na slavnosti nevybírá vstupné a těžko tak říci, kolik lidí se jich účastní, tisíce a tisíce vůbec nebude přehnané hodnocení. Jen na kapelu Sebastian v odpoledních hodinách lidé zaplnili prostor před podiem. Ale plno bylo i u rytířského turnaje, u stánků, u úvodního programu. Přitom fronty nebyly nekonečně dlouhé, ale s trochou trpělivosti se daly přečkat. I díky tomu, že stánků bylo ve městě požehnaně. Na občerstvení, upomínkové předměty, malování na obličej jste mohli narazit jak v zámeckém parku, tak na cestě k němu a na náměstí.

Ve fotografiích přinášíme průřez celým dnem. Připravujeme videoreportáž.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru