V mezibořské knihovně můžete až do září navštívit výstavu věnovanou Flájské přehradě
Foto zdroj: Městská knihovna Meziboří
Litvínov

Meziboří - „Přehrada Fláje“ v Městské knihovně Meziboří. Tak se nazývá výstava fotografií netradičního pojetí Flájské přehrady amatérských fotografek Jany Ženíškové a Blanky Jedličkové.

Návštěvníci vernisáže, která proběhla na začátku května, obdivovali na fotografiích záběry vnitřní struktury přehrady, která fascinuje technickým řešením, které drží obrovskou masu vody.

Příjemně strávený podvečer, přátelská atmosféra a spousta známých lidiček z řad fotografů amatérů nebo z běžného života umocnila tuto vernisáž na příjemné setkání. Výstavu si mohou návštěvníci prohlédnout do konce září v Městské knihovně Meziboří.

0405mezibori

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru