Na výstavu Po schodišti a její páteční vernisáž lákal stánek instalovaný při úterním majálesu. Foto: Václav Šťovíček
Litvínov

Litvínov – Na páteční večer je připravena vernisáž výstavy s názvem Po schodišti, která bude zahájena v aule Scholy Humanitas v 18 hodin.

Stejně jako v loňském roce chce Spolek Ekokul touto výstavou představit práci mladých umělců. Na výstavě svá díla představí více než 20 mladých umělců, každý z nich se vyjadřuje jiným mediem: malbou, fotografií, kresbou, grafikou, nebo sochařením. K vidění budou díla autorů z prestižních uměleckých univerzit i dětí ze základní školy.

Výstava oslavuje rozmanitost. Předvede vám, že tvůrčí vyjádření je prostředkem, který má mnoho forem a úrovní. „Název výstavy odkazuje k tomu, že každý z představovaných autorů stojí na schodišti vlastního talentu, po kterém stoupá vzhůru," poznamenal za spolek Ekokul Václav Štovíček.
 
O hudební podkres se postará kapela kolem Jakuba Lišky. Výstava je součástí festivalu Květen umění a vzdělanosti

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru