REKLAMA
Tento pohled je již minulostí. Lešení i dopravní omezení je pryč. Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov – V posledních dnech k večeru a i o víkendu se řidiči jedoucí z Litvínova do Mostu a i v opačném směru jedoucí Zálužím po silnici I/27 potýkali s kolonami. V době prací dělníků na lešení, které bylo postaveno i nad touto silnicí, totiž dopravu řídil semafor.

Ve středu dopoledne však lešenáři poslední zbytky konstrukce odklidili a doprava je tak již plynulá. „Demontáž zbytku lešení a ukončení prací proběhlo v dnešních dopoledních hodinách, komunikace je nyní opět plně průjezdná bez světelného značení. Práce na přemostění komunikace byly realizovány z důvodu jeho údržby," potvrdil Tomáš Rada z tiskového oddělení společnosti ORLEN Unipetrol RPA, s. r. o.

Tato situace je z úterního podvečera. Řidiči si už mohou oddechnout. Kolony je čekají už je při dopravní špičce. Foto: čtenář

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru