Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Cvičíte jógu pravidelně? Nebo naopak jste tu možnost ještě neměli a rádi byste jógu vyzkoušeli? Ve čtvrtek máte jedinečnou možnost si zacvičit, ať už jako pokročilý, nebo jako absolutní začátečník, jógu na velmi netradičním místě – na střeše Koldomu.

Ikonická stavba je nepřehlédnutelnou součástí městského panorama.  Ze střechy kolektivního domu je nádherný výhled do okolí. Běžně není přístupná, nicméně ve čtvrtek 18. července se otevře všem zájemcům o lekci jógy. Ála Hammerlindlová pod záštitou Samosprávy Koldům Litvínov připravila večerní cvičení na střeše nového křídla, tedy číslo popisné 1581, od 17.30 hod. 

Přijít může kdokoliv, důležité je dorazit včas a mít s sebou jógamatku (či klasickou karimatku). Poplatek je 150 korun. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru