Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Ve správný čas na pravém místě, přesně tak by se dala popsat situace, která vedla k záchraně života malého dítěte. 

Při pěší kontrole Janova si strážníci Městské policie Litvínov všimli shluku lidí před vchodem domu ve Větrné ulici. Ve vchodě strážníci zastihli ženu, která nesla v náručí dítě. Provázel ji rozčilený muž, který volal, že se mu dusí syn. Strážník vzal dítě od matky a zjistil, že nedýchá a že má zneprůchodněné dýchací cesty.

Naštěstí přesně věděl, co v takové situaci dělat a provedl Heimlichův hmat. Dítěti z úst vyšla pěna a zbytek jídla, dýchací cesty se podařilo uvolnit a dítě začalo dýchat.  Následně si jej převzali záchranáři.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru