Agnieszka Bobrukiewicz se stala členkou představenstva skupiny ORLEN Unipetrol. Zdroj: ORLEN Unipetrol
Litvínov

Litvínov – S účinností od 1. září 2024 se stala novou členkou představenstva skupiny ORLEN Unipetrol Agnieszka Bobrukiewicz. Ve své nové roli se zaměří především na řízení retailového segmentu skupiny a marketingové aktivity v rámci českého, slovenského a maďarského trhu. 

Agnieszka Bobrukiewicz zná český trh a skupinu ORLEN Unipetrol ze svého předchozího osmiletého působení v rámci této skupiny. „Jelikož mám rozsáhlé zkušenosti právě v segmentu maloobchodního prodeje pohonných hmot a rychloobrátkového zboží, budu vést a podporovat český, slovenský a maďarský maloobchodní trh s cílem maximalizovat jejich potenciál a další růst, zejména pokud jde o objem prodeje, marži a podíl na trhu,“ řekla Agnieszka Bobrukiewicz, nová členka představenstva skupiny ORLEN Unipetrol, a dodala: „Dokončíme proces sjednocení silné mezinárodní značky ORLEN v České republice a poté se zaměříme na všechny tři trhy, abychom zintenzivnili sdílení zkušeností a osvědčených postupů a dále zlepšili kvalitu a inovace. Budeme také pracovat na rozvoji nabídky alternativních paliv a nových energií v rámci budování segmentu e-mobility.“

Agnieszka Bobrukiewicz má téměř dvacetileté zkušenosti v mezinárodním maloobchodě v oblasti prodeje paliv a doplňkového sortimentu a v rychloobrátkovém obchodu. Realizovala řadu úspěšných inovativních projektů s pozitivním dopadem na prodejní výsledky a marže. V letech 2012 až 2019 působila v roli projektové manažerky a následně marketingové ředitelky sítě čerpacích stanic Benzina v České republice a na Slovensku, kde řídila implementaci nové marketingové strategie a komunikace značek Stop Cafe, Verva, Efecta a Tankarta.

V letech 2019 až 2022 pracovala jako marketingová ředitelka ve společnosti Unimot, provozující mezinárodní síť čerpacích stanic Avia v Polsku a na Ukrajině, kde byla zodpovědná za implementaci nového konceptu gastro & shop a za realizaci marketingové strategie v oblasti prodeje paliv a doplňkového sortimentu privátních značek. Od roku 2022 působila na pozici obchodní a marketingové ředitelky a také členky představenstva společnosti Costa Coffee v Polsku a Lotyšsku, s podporou trhů v České republice, Rakousku a Belgii. Je absolventkou Ekonomické školy v Bialystoku.

Aktuální složení představenstva skupiny ORLEN Unipetrol je k 1. září 2024 následující:

Mariusz Wnuk, předseda představenstva
Zbigniew Pawłucki, místopředseda představenstva
Agnieszka Bobrukiewicz, členka představenstva
Adam Jarosz, člen představenstva
Tomáš Herink, člen představenstva

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru