Spoj noční linky č. 40 vyjíždějící ve 23.18 od dopravního podniku bude rozšířen o další vůz. Mimořádně také od zimního stadionu vyjede v neděli posilová tramvaj v 1 hodin. Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov, Most – Když DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a. s., vydal informaci o vyslání tří speciálních posilových autobusových linek, které budou přepravovat cestují k místu konání Mostecké slavnosti a zpět do města, okamžitě se začali ozývat Litvínovští, že i oni by se rádi dostali ze slavnosti zpět domů. Dopravní podnik vyšel těmto výzvám vstříc.

„Na noční tramvajovou linku č. 40 na spoj s odjezdem ve 23:18 ze zastávky Most, Dopravní podnik směr Litvínov nasadíme v pátek 13. 9. 2024 i v sobotu 14. 9. 2024 kapacitnější tramvajové vozidlo (článkovou tramvaj).
V neděli 15. 9. 2024 mimořádně v čase 1:00 pojede ze zastávky Most, zimní stadion posilový spoj linky č. 40 do Litvínova. Tento spoj zastaví na všech zastávkách od zastávky Litvínov, nádraží až do zastávky Litvínov, Citadela. I na tento spoj bude nasazena kapacitnější (článková tramvaj).
Na těchto tramvajových linkách platí smluvní přepravní podmínky a tarif DPmML, a.s.," zveřejnil dopravní podnik na sociálních sítích. 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru