Na autogramiádu se chystá nejen kompletní A tým, ale i litvínovské hokejové legendy. Zdroj: HC Verva Litvínov
Litvínov

Litvínov – Sezóna se blíží a HC VERVA Litvínov zve všechny své fanoušky na zahájení sezóny na Zimním stadionu Ivana Hlinky! Předsezónní autogramiáda nabídne nejen setkání s kompletním A-týmem, ale také s klubovými legendami. Uskuteční se už tuto sobotu od 15 hodin do 17 hodin. Otevřené budou také klubové pokladny, na kterých si fanoušci budou moci zakoupit vstupenky na první utkání či permanentky.

Vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí se autogramiáda a doprovodný program přesune z letního stadionu do útrob Zimního stadionu Ivana Hlinky. „Pro vstup na autogramiádu využijte vchod „A“, všichni aktéři se budou podepisovat v chodbě na východní tribuně. Pro východ bude sloužit výhradně vchod „D“. Pro vozíčkáře otevřeme vchod „B“ a na ochoz jim rádi pomůžeme," informuje fanoušky klub na svém webu.

A-tým i klubové legendy na jednom místě

Fanoušci se mohou těšit na kompletní litvínovské mužstvo včetně realizačního týmu. Kromě současných hráčů a trenérů se na místě objeví i významné osobnosti z historie klubu, které svou stopou přispěly k bohaté tradici litvínovského hokeje. Účast přislíbili Josef Ulrych, Miroslav Kapoun, Arnold Kadlec, František Gerhát, Petr Franěk, David Balázs, Vladimír Kýhos mladší, Miroslav Daněk, Jaroslav Hübl starší, Robert Kysela, Vladimír Macholda starší, Vladimír Machulda starší, Radek Mrázek, Ondřej Weissmann a Zdeněk Zíma mladší. Všichni aktéři budou mít nové podpisové karty, které si fanoušci budou moci odnést.

Autogramiáda bude ukončena úderem páté hodiny, hráče i klubové legendy poté čeká další společný program.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru