Nadále platí zákaz vstupu do parku Nové Záluží a na několik takto označených míst v Zámeckém parku a na hřbitově. Foto: město Litvínov
Litvínov

Litvínov – Ve středu dopoledne byl opět umožněn vstup na litvínovský městský hřbitov. O den dříve přišla Litvínovanům zpráva ze systému MUNIPOLIS, že je zrušen zákaz vstupu do Zámeckého parku. V platnosti tak nadále zůstává pouze zákaz vstupu do volnočasového parku Nové Záluží. 

„Do parku Nové Záluží bude vstup zakázán do té doby, než bude kompletně zkontrolován, zda nehrozí pád stromů. Strážníci průběžně oblast monitorují. Co se týká Zámeckého parku a hřbitova, jsou v těchto lokalitách páskou vyznačeny místa, kam nesmí lidé vstupovat," uvedl velitel strážníků Martin Klika.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru