Minulost a horká současnost. Den otevřených dveří v litvínovské provozovně dopravního podniku. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Jak to vypadá za branami Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova v jeho litvínovské provozovně? To se mohli podívat v sobotu 28. září návštěvníci při Dni otevřených dveří. 

Zástupy lidí mířily do areálu od samého začátku. Lákala je možnost zblízka se podívat na nejmodernější, ale i historickou techniku. „Máme tady i externího provozovatele historického Ikarusu, který je velice zajímavý a kdysi v Litvínově v minulých dobách také jezdil. Máme tady vystavenou tramvajovou techniku, tramvaje, je tady šlapací drezína, skákací hrad a další atrakce pro naše návštěvníky,“ přiblížil Den otevřených dveří Vladimír Šefr, dopravně-technický náměstek dopravního podniku. 

Lidem se líbily i historické vozy, které přímo patří dopravnímu podniku. Vystavené, ale i otevřené k nahlédnutí a k posazení za volant, byl autobus Škoda RTO i Škoda ŠL 11. 

Kdo měl zájem, mohl se podívat do vozovny tramvají. A na památku si návštěvníci mohli pořídit i propagační předměty Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova. 

FOTO

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru