Na plán oprav komunikací se lidé z Hamru ptali i na setkání vedení města s obyvateli Hamru a Lounice v první polovině roku. Už tehdy město slíbilo, že postupně cesty opraví. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – S nástupem podzimu v litvínovské části Hamr zahajuje město řadu oprav ulic. V pátek 4. října dělníci spustí práce v Lounické ulici. Po opravě tamní komunikace volali dlouhodobě obyvatelé nové zástavby, která vyrostla na prostoru bývalého koupaliště.

Původní termín se posunul s ohledem na počasí v posledních dnech z původně avizovaného úterý 1. října na pátek. „Připravených máme více lokalit, počasí v posledních dnech trochu pozměnilo harmonogram. V Lounické ulici budeme řešit výměnu povrchů na prostranství před novou zástavbou. Komunikace mezi domy nejsou v majetku města. Kromě tohoto prostranství se obměna povrchu týká ještě příjezdové komunikace k bývalému fotbalovému hřišti v Lounické ulici," upřesnila Michaela Horová z odboru investic a regionálního rozvoje. 

Práce se rozběhnou také v Hamerské ulici, kde chce město postupně opravit příjezdové komunikace mezi domy.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru