Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Řadu Litvínovanů žijících v oblasti Louček na Osadě v noci vzbudil hluk z policejní helikoptéry, která navíc pročesávala tmu silným reflektorem, v ulicích bylo také množství policistů. Pátrali po mladém muži, o jehož život se obávala jeho matka. 

„Včerejšího dne jsme ve večerních hodinách přijali oznámení od ženy o pohřešování jejího zletilého syna. Odešel ze svého bydliště, nedal o sobě vědět a nebyl kontaktní. Po osobě jsme ihned pátrali ve vymezeném prostoru a do akce byli zapojeni i policisté z odboru služební kynologie," potvrdil informaci policejní mluvčí Václav Krieger.

Pátrací akce za využití vrtulníku v noci se rozjíždí v případě, že panuje obava o život dotyčného, což dokládá i příspěvek na sociálních sítích, kde blízcí prosili o informace, pokud bude hoch někde spatřen. S ohledem na to, že byl mladý muž nalezen, náš server příspěvek na stránce Litvínov na sociální síti s fotografií hledaného odstranil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru