REKLAMA
Loni sbírka pomohla Ondrovi z Litvínova. Pořadatelé Vote party hledají, koho podpořit tentokrát. Foto: spolek Ekokul
Litvínov

Litvínov, Most – Zajímavá skupina cyklistů v sobotu vyrazila z parkoviště u litvínovské Nudle k jezeru Most. Šlo o rozloučení s cyklistickou sezónou a celkově o oslavu jízdy na kole. Možná to pro někoho zní zvláštně, ale pro některé z nás je možnost jezdit na kole splněným snem. 

Akce se jmenovala Projížďka s Ondrou, protože právě mladý klučina Ondra byl tím, kvůli komu se celá akce uspořádala. „Ondru k jezeru Most doprovodila rodina, členové spolku Ekokul, jeho bývalí učitelé ze SSZŠ Litvínov a organizátoři mostecké Vote party. Hned ze startu bylo jasné, že Ondra je s novým kolem již dobře sehraný. Všechny účastníky překvapil velmi rychlým tempem, které nasadil v Litvínově a vydrželo mu až do cíle u jezera Most, kde ho potleskem přivítala asi desítka lidí. Spolek Ekokul a organizátoři Vote party by společně rádi uspořádali další Vánoční benefiční akci a obrací se na Mostečany a Litvínovany s prosbou o pomoc s výběrem člověka, kterému by peníze ze sbírky mohly pomoci,  podotknul za spolek Ekokul Václav Šťovíček

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru