REKLAMA
Úsek, kde se pokládá asfalt, začíná jen kousek za kruhovým objezdem v Janově. Kolony tak stojí ze všech ulic, které se na kruhový objezd napojují. Foto: redakce
Litvínov

Litvínov – Od rána řeší všichni, kdo potřebovali projet z centra města do Janova, případně Horního Jiřetína, dlouhé kolony na Podkrušnohorské ulici. Dělníci zde během dnešního dne pokládali první vrstvy asfaltu a provoz řídili regulovčíci, přičemž čekací doba nezřídka přesáhla deset minut. V kolonách stály i autobusy.

Práce budou pokračovat i zítra. Pokud se tedy můžete vyhnout tomuto úseku, udělejte tak. Kolony vedly až k základní škole v Janově a naopak ve směru od centra se auta štosovaly už dlouho před hamerskou školou.

V půl třetí odpoledne už pracovní stroje zajížděly na parkoviště v Janově. S omezením mohou řidiči počítat i během zítřejšího dne. Foto: redakce

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru